850 de pachete cu cadouri au fost dăruite de primarul comunei Clejani, Florin NIDELEA, tuturor elevilor Școlii profesionale din localitate (Galerie FOTO)

0
388

Luni 19 decembrie, încă de la primele ore, primarul comunei Clejani, Florin Nidelea a ținut și anul acesta loc de Moș Crăciun pentru toți elevii din localitatea pe care o administrează.

 Astfel, un număr de 850 de pachete, cu un conținut consistent care să le completeze bradul de Crăciun,  au ajuns la elevii școlii Profesionale Clejani, înclusiv la copiii cadrelor didactice de aici.

Edilul ne mărturisea că la fiecare sărbătoare primește sprijinul material al administratorilor stației de benzină din localitate, cărora prin intermediul cotidianului nostru a dorit să le mulțumească, urându-le sărbători fericite.

Pachetele au conținut tot ceea ce se dăruiește în mod tradițional de sărbători, copiilor: jucării, dulciuri, fructe, sucuri etc.

Primarul Nidelea ne mai spunea că pentru Ziua internațională a copilului, de 1 iunie, a pregătit,  încă de pe acum, o altă surpriză cu care dorește să-i surprindă și să-i bucure extrem de mult pe elevii școlii profesionale, singura de acest gen din județul Giurgiu.

(Jurnal)