O veste bună în această perioadă în care Pandemia a afectat o categorie defavorizată a populației. Astfel, Primăria municipiului Giurgiu, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), a reluat procedura de distribuire a ajutoarelor alimentare și de igienă (pentru beneficiarii care nu au primit anul acesta), finanțate de Uniunea Europeană, prin programul POAD destinate persoanelor cu handicap grav sau accentuat (I sau II).

Pentru a putea intra în posesia bunurilor distribuite, beneficiarii vor trebui să prezinte cartea de identitate și o copie a certificatului de handicap.

Produsele vor fi distribuite de la sala de sport situată lângă stadionul ASTRA, unde se află și sediul societății Giurgiu Servicii Locale (GSL).

„Pentru a evita orice fel de neplăceri, îi rugăm pe cei care beneficiază de aceste ajutoare să vină în așa fel încât să nu se producă aglomerație, ținând cont că programul după care se ridică aceste ajutoare este de luni până vineri, în intervalul orar 8,30 – 16,00. De asemenea, îi rugăm pe beneficiari să respecte regulile impuse în această perioadă: distanțarea socială – păstrarea distanței de 1,5 – 2 metri între persoane, purtarea măștii în mod corect”, a precizat directorul Direcției de Asistență Socială Giurgiu, Viorica Bănescu.

(Jurnal)