În data de 26 martie 2022, clubul Cătălin Mocanu Academy a participat la  a VI-a ediție a prestigioasei competiții „CUPA ȘTEFAN CEL MARE KYOKUSHIN” organizată în localitate Piatra Neamț de către A.C.S. Senshi Kyokushin Piatra Neamț.

A fost o competiție organizată exemplar de către clubul din localitate, Emanoil Tarantus fiind omul care a depus toate eforturile ca acest eveniment să se ridice la standarde europene.

La acest concurs, clubul giurgiuvean s-a prezentat cu un lot în care s-au regăsit atât sportivi cu experiență, cât sportivi aflați la prima experiență competițională.

Competiția a reunit aproximativ 320 de participanți de la 20 de cluburi din întreaga țară.

Competiția a fost una foarte puternică, iar sportivii giurgiuveni au reușit și de data aceasta să obțină rezultate excelente.

Iată ce spunea Sensei Cătălin Mocanu la finalul competiției care a fost organizată extraordinar de către clubul nemțean: „ A fost o zi grea și lungă, în urma căreia rezultatele noastre au fost excelente. Munca voastră de la antrenament s-a reflectat astăzi, pe tatami.

Rezultatele clubului nostru au fost următoarele :

  • 21 medalii de AUR 

  • 9 medalii de ARGINT 

  • 5 medalii de BRONZ

Vreau să mulțumesc întregii echipe care a făcut deplasarea la Piatra Neamt, dar și celor de acasă care, ca de fiecare dată ne-ați susținut necondiționat, simțind energia transmisă de voi de la sute de kilometri depărtare”.

Felicitări antrenorului și tuturor sportivilor pentru modul în care s-au comportat pe tot parcursul competiței atât pe tatami, cât și în afara acestuia. Mult succes în pregătire și la competițiile ce vor urma în acest an!

OSU!

(Ana Magheru)