Cupa României: Astra Giurgiu joacă pentru calificare în optimi

0
281
Stadionul Electrica din Timișoara va găzdui duminică, 29 noiembrie, de la ora 12,15, întâlnirea dintre Ripensia Timișoara (Liga 2), și echipa de prim eșalon  Astra Giurgiu, meci programat în cadrul fazei  șaisprezecimilor  Cupei României.
Se anunță o luptă interesantă pentru calificarea în turul următor, pe hârtie, principală favorită în această partidă fiind  Astra Giurgiu.
Echipa din Timișoara pornește cu ultima șansă în acest meci, dar acest statut ar putea să o ajute să joace dezinvolt, fără presiune. 
Dincolo de ce spun calculele hârtiei, în aceste vremuri, surprizele pot să apară de oriunde.

Timișorenii ocupă,  în prezent, locul 16, cu 15 puncte, în timp ce giurgiuvenii sunt tot ocupanții ultimului loc din Liga 1, cu 8 puncte

La faza şaisprezecimilor de finală participă toate echipele din Liga 1 şi cele 16 câştigătoare ale fazei a patra.
Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.
(C.S.)