Polițiștii giurgiuveni au întocmit în ultimele 24 de ore, mai multe dosare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Printre acestea se numără și cazurile următoare:

La data de 18 iulie, ora 04.55, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Comana au depistat, în localitatea Comana, județul Giurgiu, un bărbat de 53 de ani, din localitatea Gostinari, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot la data de 18 iulie, ora 15.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe D.N.5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, un bărbat de 63 de ani, din localitatea Uzunu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale în care se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)