Cine este noul șef al Poliției locale Giurgiu, chestorul Mihai Brătan

0
4219

Cu puțin timp în urmă scriam de faptul că din data de 7 ianuarie, noul director al Poliției Locale Giurgiu a fost numit chestorul Mihai BRĂTAN.

Născut pe 29 octombrie 1963, în Giurgiu, Mihai-Cristinel Brătan și-a construit o carieră  de succes în Inspectoral General al Poliției de Frontieră, încununată la final cu gradul de chestor ( general), pentru meritele și profesionalismul domniei sale .

Răsfoindu-i CV-ul , punctăm câteva repere importante din istoricul profesional al noului lider al polițiștilor locali:  Director al Direcției Poliției de Frontieră din Giurgiu,  Director  al  Direcției de  Combatere  a Migrației ilegale și al

infracționalității  Transfrontaliere din  cadrul Inspectoratului  General al Poliției de Frontieră, Adjunct al Inspectoratului IGPF,  Inspector General Adjunct al Inspectoratului General  al Poliției de Frontieră . In anul 2016, în luna octombrie, Mihai Brătan  s-a pensionat  cu grad de chestor.

 

Întrebat în ce stadiu a găsit noul său loc de muncă și care sunt prioritățile sale pe noul post de director al Poliției Locale, Mihai Brătan ne-a spus:

Este prematur să mă pronunț, cât timp nu ocup această funcție decât de câteva zile. Nu am putut  face încă o analiză pertinentă și completă a structurii pe  care o voi coordona. Pot spune doar că la acest moment am în subordine un număr de 66 de polițiști locali de execuție , inclusiv cei de la personaull contractual  și încă  trei cu funcții de conducere . În total efectivul Poliției locale este format la acest moment din 69 de persoane. Am constatat cum  acoperă polițiști locali  ordinea și liniștea publică … chiar au avut în aceste zile niște intervenții pe timp de noapte. Cu timpul, după ce o să mă edific asupra activității polițiștilor, am să vă pot declara care îmi sunt prioritățile – a mai spus chestorul Mihai Brătan.

Studiindu-i CV-ul , Mihai Brătan este , cu siguranță,  cel mai titrat profesionist dintre cei care au ocupat  până acum funcția de Director al Poliției Locale. Suntem convinși că expertiza sa profesională ,  personalitatea si caracterul  domniei sale va aduce o plus valoare în această instituție  extrem de importantă,  de pe plan local.

 

(Jurnal)