Comitetul Executiv al PSD a decis, în  ultima ședință, să îi interzică deputatului PSD Cătălin Rădulescu să mai facă declarații publice.

Cătălin Rădulescu a făcut declarații total aiurea si nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declarație publică. Acum nu știu și dacă domnul Rădulescu va respecta aceasta decizie”, a declarat pentru Adevărul, senatorul PSD, Șerban Valeca, președinte al PSD Argeș, organizație din care provine Cătălin Rădulescu.

Șerban Valeca  a amintit momentul când, imediat după alegeri, Cătălin Rădulescu le-a cerut medicilor și pensionarilor să dea înapoi măririle de salarii și pensii pe care le-ar fi primit de la Guvernul PSD.

Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau sa plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi. Să vedem cum o să traiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

În acest context se pare că social democrații i-au cerut celui poreclit Mitralieră , express: ”Ciocu’ mic!”