Acasă Reclama Cele mai norocoase numere din gambling

Cele mai norocoase numere din gambling

0
Cele mai norocoase numere din gambling

Cele mai norocoase numere din gambling

Dacă sunteți iubitori și practicanți de gambling, cu siguranță ați auzit de superstiția numerelor norocoase. Unele țin de cultura locală sau națională și se aplică în viața de zi cu zi, însă alte numere au legătură doar cu jocurile de noroc.

De exemplu, unii consideră 13 ca fiind un număr ghinionist, în schimb pentru alții poate fi un număr norocos. Alții asociază ziua săptămânii cu 13 sau cu cele trei ceasuri rele. De exemplu, vineri 13 este cunoscută și ca vinerea neagră. Alții consideră că marți sunt trei ceasuri rele.

Asta înseamnă că fiecare jucător acționează și joacă în funcție de o serie de superstiții, iar toată strategia este conturată în jurul unui număr norocos. În mod normal, nu există dovezi care să demonstreze legătura dintre superstiții și acțiunile făcute în cadrul jocurilor de noroc.

Cu toate acestea, unele numere tind să iasă mai des în cadrul loteriilor sau a altor jocuri de noroc. La mijloc există niște probabilități de reușită. Așa cum stau lucrurile, fiecare joc este guvernat de propriul său set de reguli și de un număr norocos.

În gambling se vehiculează că există mai multe numere norocoase, în funcție de jocul practicat. Numărul 8 este considerat cel mai norocos număr din cultura chineză. Totul ține în pronunția numărului în limba chineză, similară cu cuvântul ”Fa”, care înseamnă ”a face avere”.

Pornind de la această superstiție, oamenii folosesc numărul 8 în multe acțiuni și în viața cotidiană, nu doar la jocuri. Inclusiv în cadrul hotelurilor, unii sunt dispuși să plătească mai mulți bani pentru camera 8 sau pentru o cameră la etajul 8 al hotelului.

Numărul 6 este un alt număr considerat norocos. Se propunță ”Liu” în limba chineză și se referă la ideea de a trăi viața într-un mod ușor.

Numărul 9 este un alt număr norocos, cel puțin în Asia. Numărul nouă înseamnă longevitate și eternitate. Este o tradiție ca 99 sau 999 de trandafiri roșii să fie trimiși de îndrăgostiți.

Numărul 7 este considerat ca fiind cel mai norocos număr din lume. Oare așa este? Ideea că un număr poate fi mai norocos decât altul este un fel de stereotip cultural pe care suntem ușor tentați să-l credem. Nu există dovezi care să sugereze că există doar un număr extrem de norocos. De fapt, probabilitățile ne demonstrează că există soluții infinite și toate numerele au șanse egale în a fi norocoase în cadrul gamblingului.

Dar de ce 7? Acesta este un număr interesant din cauza semnificației culturale percepute care i se atribuie. Numărul este văzut și în alte domenii ale experienței umane. Se spune că putem reține mai ușor informații asociate cu cifra 7. Memoria noastră își amintește cifra 7 și putem vedea numărului și în natură.

Această omniprezență a numărului șapte, totuși, nu înseamnă neapărat că există un lucru inerent în roțile dințate ale universului care ar face ca jocurile de noroc să-l returneze mai des decât orice alt număr. Însă, pornin de la această superstiție numerologică, producătorii au scos jocuri pacanele gratis 77777. Puteți să vă încercați norocul la păcănele gratis, accesând următorul link https://cazinoro.com/pacanele-gratis/ .

În concluzie, în cadrul jocurilor de noroc nu există numere preferențiale și care să fie favorizate de jocurile mecanice. Totul stă în hazard. Voi aveți numere norocoase?

(P)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °