Alexandru ANDREI: „Găsirea unui cadru legislativ adecvat dezvoltării învățământului dual și profesional, o nouă provocare.”

0
180

Deputatul liberal, Alexandru Andrei, vicepreședinte al PNL Giurgiu a participat în cursul zilei de miercuri, 6 aprilie 2022, la o nouă acțiune derulată în cadrul proiectului de promovare a învățământului dual și profesional în județul Giurgiu.

„De această dată, tema discuțiilor a fost stabilirea unui cadru legislativ care să reglementeze acest tip de învățământ la nivel național.

Acțiunea – derulată în parteneriat cu Vohub, s-a dovedit foarte utilă, fiind puse în dezbatere propunerile legislative prin care se dorește a da învățământuui dual și profesional un cadru legislativ modern și adaptat la nevoile reale ale pieței muncii.

Împreună cu reprezentanții oamenilor de afaceri și ai autorităților locale, colegii mei parlamentari Gabriela Horga, Luminița Barcari și Sebastian Burduja și specialiștii din educație prezenți la întâlnire am expus cele mai mari provocări ale domeniului, identificând soluții la problemele apărute.

Dezbaterea de astăzi (găzduită de Consiliu Județean Giurgiu) s-a dovedit extrem de utilă pentru a stabili un cadru legislativ adecvat dezvoltării învățământului dual și profesional”, transmite Alexandru Andrei, deputat liberal de Giurgiu.

(Jurnal)