Consumatorii de tequila se pot bucura de o experiență inedită, care îi va împinge să își ducă pasiunea la un cu totul alt nivel.

Un hotel din Mexic le oferă acum clienților săi posibilitatea de a dormi în butoaie gigantice, care au fost renovate și transformate în paturi.

Se numește “Matices Hotel de Barricas” și a fost deschis anul trecut în septembrie.

În primă fază se lăuda cu 18 camere, însă cererea a fost atât de mare încât patronii au fost nevoiți să mărească capacitatea de cazare. Astfel au mai adăugat 12 butoaie, iar acum hotelul dispune de 30 de camere. Iar proiectele nu se opresc aici. În această vară va fi inaugurată și piscina, iar până la sfârșitul anului hotelul va dispune de 50 de butoaie de cazare.

Pe lângă faptul că te vei caza într-un loc atipic, te vei bucura și de un tur al ghidului și vei învăța multe despre procesul de productie al tequilei. Experții au tot timpul din lume pentru a-ți răspunde la întrebări și vor fi organizate ateliere de degustare.

Mai mult, combinația între autenticitate și confort e maximă.

Și asta pentru că dormitul în butoaiele vechi de depozitare a tequilei nu împiedică accesul la confort. Astfel, fiecare cameră este dotată cu un pat, o canapea, aer condiționat, un mini-bar cu produsele făcute la fața locului și o baie.

În timpul sejurului, turiștilor le va fi oferit, de asemenea, un mic dejun gratuit.