Prezent la conferinţa de presă de joi, 11 octombrie, senatorul social-democrat, Nicuale Bădălău, lider al organizaţiei judeţene a PSD, preciza, referindu-se la două subiecte extrem de sensibile pentru locuitorii judeţului nostru: bugetele locale şi spitalele din judeţ.

„O prioritate pentru noi sunt unităţile administrativ-teritoriale, în special bugetele acestora de echilibrare. În acest sens, anul viitor vom folosi o nouă formulă, una despre care vă pot spune, cu siguranţă, că va fi mult mai aproape de nevoile localităţilor. Concret, această nouă formulă nu va mai dezavantaja, sub nicio formă, bugetele mici, ale comunităţilor cu bani puţini”, spunea Niculae Bădălău.

Referindu-se la cele două spitale din judeţ, la care se execută lucrări de modernizare şi reparaţii, senatorul PSD a precizat:

„Spitalul de la Giurgiu se află într-un stadiu mai avansat al lucrărilor, iar pentru cel de la Bolintin Vale vă pot spune, la acest moment, că anul viitor vom cunoaşte constructorul, se vor face achiziţiile, pentru modernizare. Pentru acest proiect avem alocate 23 de milioane de euro, bani cu care vom avea două spitale moderne, la standarde europene, la Giurgiu şi la Bolintin”, a încheiat liderul social-democraţilor giurgiuveni.

(Jurnal)