„Caravana Educaţiei”, un proiect gratuit de meditații, marca T.S.D., a ajuns în județul Giurgiu

0
383

„Caravana Educaţiei”, un proiect marca TSD, a sosit, astăzi, şi în judeţul Giurgiu, la #Izvoarele. Mă bucur că am avut ocazia să le fiu alături colegilor mei de la #TSD_Giurgiu, dar şi elevilor care au intrat în acest program gratuit de meditaţii la matematică şi la română.

Pandemia şi-a pus amprenta asupra tuturor domeniilor, asupra vieţii fiecăruia dintre noi, însă, consider că una dintre cele mai afectate a fost #Educaţia.

În ultimii doi ani, a fost un adevărat haos, cu şcoli închise când nu era cazul, redeschise pentru câteva săptămâni şi închise iarăşi. Nimeni nu mai înţelegea nimic şi nu prea s-a mai învăţat nimic. Pentru că, să fim cinstiţi, şcoala #online s-a dovedit a fi un experiment eşuat, mai ales pentru copiii din mediul rural. La sat foarte puţini #elevi au avut acces la orele online. Nu mulţi au calculatoare sau tablete( nici măcar pe cele promise nu le-au primit toţi), iar alţii nu au nici Internet. Tocmai de aceea, o asemenea iniţiativă a #TSD este mai mult decât binevenită. Orice mână de ajutor oferită copiiilor de-a VIII-a înseamnă că se mai poate recupera câte ceva din ceea ce s-a pierdut.

Îi felicit pe tinerii social-democraţi pentru idee şi eforturi şi îi mulţumesc domnului primar Silviu Cazacu pentru #implicare!

Le doresc copiilor mult #succes la Evaluarea Naţională de luna viitoare, primul cel mai important examen din viaţa elevilor!”

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)