Bugetul comunei Putineiu a fost aprobat cu majoritate de voturi!

0
292

Ieri, 21 aprilie 2021, în comuna Putineiu, a avut loc ședința Consiliului Local pentru aprobarea bugetului pe anul 2021.

Deși 3 consilieri PSD, Racman Biță, Gâdea Mirel şi Cârjaliu Mihai au votat împotriva bugetului local, acesta a fost adoptat cu majoritate de voturi, în forma propusă de către executivul primăriei.

Cei trei consilierii locali PSD au uitat jurământul pe care l-au depus la începerea mandatului: Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Putineiu. Votul lor de astăzi nu a fost un vot împotriva lui Gheorghe Breazu, ei au votat împotriva locuitorilor din Putineiu. Ei au spus NU continuării proiectelor de dezvoltare a comunei, au votat împotriva asistaților sociali, împotriva angajaților primăriei.” declara primarul Gheorghe Breazu.

În urma aprobării bugetului se deblochează activitatea Primăriei, se pot plăti salariile angajaților, utilitățile și putem să ne ocupăm mai departe de proiecte.

La momentul de față și în viitorul apropiat avem de terminat asfaltările în comună, instalarea gazelor naturale, construirea dispensarului, reabilitarea școlilor și grădinițelor.

(Jurnal)