Atenție când circulați în Bulgaria, pe drumul dintre Ruse și localitatea Razgrad… Se lucrează la PAVAJ!

0
292

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în perioada 18-26.06.2022, pe teritoriul Bulgariei,  va fi reabilitată suprafaţa Drumului Național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

De asemenea, s-a precizat faptul că lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porțiunea bulgară a podului se vor desfășura numai pe timp de zi, această activitate fiind semnalizată cu indicatoare rutiere, iar pe timp de noapte, drumul va fi liber pentru trafic.

În acest context, preconizăm faptul că traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu va fi îngreunat.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu în perioada următoare, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Reamintim faptul că la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei, după cum urmează:

  PTF Vama Veche- Durankulak               PTF Negru-Vodă – Kardam

  PTF Dobromir –       Krushari                 PTF Lipniţa – Kainargea

  PTF Ostrov- Silistra                                 PTF Călăraşi-Chiciu-Aydemir

  PTF Giurgiu – Ruse                                 PTF Zimnicea- Svishtov

  PTF Turnu-Măgurele –Nikopol      și

  PTF Bechet- OriahavoPTF Calafat- Vidin.

Totodată, se recomandă utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

(Jurnal)