Astăzi dimineață, Cătălin LUPU și-a dat demisia din funcția de consilier al Cancelariei Prefectului! Care au fost motivele care l-au determinat să facă acest gest…?

0
743

Am decis în această dimineață, să mă retrag din funcția de consilier din cadrul Cancelariei Prefectului Județului Giurgiu, întrucât nu am dorit ca această instituție sa fie implicată în scandalul mediatic pornit de anumite persoane din PNL Giurgiu la adresa mea și a familiei mele!

 De asemenea vreau să menționez că față de postul ”Realitatea Tv” și de persoanele care m-au denigrat în această perioadă, am formulat ”acțiune în răspundere civilă delictuală”, pentru a demonstra în instanță care este adevărul!

 Mulțumesc pe această cale doamnei Prefect Florentina Stănculescu și echipei de consilieri cu care am avut o colaborare foarte bună! 

 Subliniez faptul că decizia mea nu a fost determinată de teama celor ce fac presiuni mediatice tot mai mari asupra mea, ci din dorința de a nu pune într-o lumină proastă instituția pe care am slujit-o și totodată pentru a mă putea apăra, dintr-un cu totul alt context împotriva celor ce continuă să îmi facă rău.

Cu respect, Cătălin Lupu

Comunicatul de față l-am primit în cursul acestei dimineți din partea fostului director al DGSAPC, Cătălin Lupu, la doar câteva zile după ce postul ”Realitatea Tv” îi solicitase să răspundă mai multor întrebări pe care acesta le-a considerat tendențioase și în același timp cu o anumită tentă denigratoare.

Precizăm că la rândul nostru, în urma emisiunii amintite mai sus am solicitat fostului director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu să ne ofere explicații pentru fiecare din acuzațiile făcute de către realizatorii  postului, material pe care vi-l vom oferi într-o ediție viitoare a cotidianului nostru.

 (Jurnal)