Alte medalii obținute de sportivii antrenorului de Ju Jitsu, Ion Chelu, la ”Open Balkan Championship”, în Bosnia…

0
251

La finalul Open Balkan Championship, care a avut loc în Banya Luka (Bosnia & Herțegovina), au participat aproximativ 800 de sportivi din 22 de tări înscrise în concurs.

Prezent aici a fost  și lotul Național al României de Ju Jitsu, din care au făcut parte 4 sportivi de la cubul  condus de antrenorul Ion CHELU. Acesta a obținut cu sportivii săi  6 medalii (2 de aur, 2 de argint și 2 de bronz) după cum urmează:

– Crețu Marius,  care a intrat în luptă accidentat la mâna dreaptă. Medalie de aur (Campion Balcanic) la fighting-60kg/U18;

– Ristea Teodora – Medalie de aur (Camion Balcanic) la fighting-57kg/U18;

-Milcu Miruna,  la prima ei participare la o competiție internațională –  Medalie de argint (Vicecampioană balcanică) la fighting-44kg/U14 și o medalie de bronz la ne waza -44kg/U14;

-Gociu Daniel (la prima lui participare la Balcaniadă,  la această categorie de vârstă) – 1 Medalie de argint  (Vicecampion Balcanic) la fighting-38kg/U14 și 1 Medalie de bronz la ne waza -44kg/U14.

Important este că România a obținut locul 1 pe națiuni, o performanță extraordinară la care un rol substanâial l-au avut sportivii antrenați de Ion CHELU.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la această performanță extraordinară !  Hai România!

(Jurnal)