Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Alergători din zece țări europene s-au întrecut în Crosul transfrontalier „Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”

Alergători din zece țări europene s-au întrecut în Crosul transfrontalier „Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”

0
Alergători din zece țări europene s-au întrecut în Crosul transfrontalier „Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”

Duminică, 25 septembrie 2022, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat a cincea ediție a Crosului Transfrontalier „Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”, ediție reluată după doi ani de pauză determinată de pandemia de coronavirus.

Crosul Transfrontalier Free Spirit Run Giurgiu-Ruse, un semimaraton european de 15 km, a adus la start 300 de alergători din zece țări (Bulgaria, România, Italia, Turcia, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Serbia, Croația și Germania) care au alergat pe distanța Giurgiu-Ruse, traversând Podul Prieteniei.

 

 

Primul atlet sosit la linia de start după cei 15 km ai crosului a fost sportivul bulgar, Hristiyan Stoyanov, iar prima atletă, bulgăroaica Marinela Nineva.

Evenimentul sportiv Free Spirit Run este organizat anual, prin rotație, de orașele înfrățite Giurgiu și Ruse, prin Cluburile Sportive Dunărea 2020 Giurgiu și Dunav Ruse.

Primăria municipiului Giurgiu a mulțumim „celor peste 200 de participanți, organizatorilor, sponsorilor, celor care i-au primit cu aplauze pe atleți, la finalul maratonului, la Ruse, în cadrul unui minunat eveniment!”

A cincea ediție a Free Spirit Run Giurgiu-Ruse s-a încheiat cu succes, așteptăm a șasea ediție, care sperăm să aducă un număr și mai mare de sportivi participanți.

 

(Jurnal)

Foto: Costel Nicolae

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °