Autoritățile publice locale şi judeţene giurgiuvene au răspuns sâmbătă, 18 septembrie, invitației Asociației “Prietenii de lângă tine”, participând la “Ziua Națională a Curățeniei”.

 

Astfel, numeroase zone din municipiul şi judeţul Giurgiu au fost ecologizate de către primari şi reprezentanţi ai Primăriilor de comune  din Județ, de către pompieri, de jandarmi, de polițiști, dar şi de alţi cetăţeni – voluntari – care au dorit să contribuie la protejarea naturii şi la păstrarea unui mediu curat şi sănătos.

Autoritățile mulțumesc  tuturor participanților la această acțiune pentru implicare şi pentru exemplul civic pe care l-au oferit astăzi!

Nu ar fi rău dacă o astfel de zi, locală, nu națională, a Curățeniei , ar fi instituită în fiecare săptămână, trezind astfel nu numai simțul civic în mare parte din cetățenii acestui oraș, dar mai ales o doză de responsabilitate, a  tuturor față de aerul pe care îl respirăm cu toții în această urbe.

 

Foto : Copiii au dovedit că ne putem pune bază în ei și că răspund bucuroși atunci când sunt solicitație  la astfel de inițiative pe care ei le iau și ca pe un mod de socializare cu alți tineri de vârsta lor. 

(Jurnal)