Devine oare o obișnuință condusul fără permis de conducere în județul Giurgiu? Astfel, doar în data de 17 septembrie, 2 persoane au fost depistate conducând fără drept.

La data de 17 septembrie a.c., ora 12.00, polițiști din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Mihăilești au depistat pe strada Salcâmilor, din localitatea Clejani, județul Giurgiu, un tânăr de 17 ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 17 septembrie a.c., ora 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 71 de ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” – transmite IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)