Liga 4 la FOTBAL: Dunărea Giurgiu, victorie la scor de neprezentare cu Voința Slobozia

0
806

Sâmbătă,18 septembrie, în etapa a 3-a, din Liga a IV-a la fortbal , jucătorii echipei  Dunărea Giurgiu (foto)  au avut o misiune relativ ușoară pe teren propriu, în fața celor de la Voința Slobozia,în fața cărora s-au impus cu scorul de  3-0.

Elevii antrenați de prof. Dorian Gîrlea, au controlat ostilitățile și au avut mai multe șanse de a marca. Au fructificat însă doar trei ocazii, una în prima repriză și două în partea secundă.

S-a jucat într-o singură direcție, spre poarta  celor de la Slobozia, echipă care avea să încaseze până la final trei goluri. Eroul partidei a fost experimetantul mijlocaș Antonio Matache, care a semnat un hat- trick.

Partida s-a încheiat 3-0 pentru Dunărea Giurgiu, care astfel continuă seria de rezultate bune  și se pregătește pentru duelul din deplasare cu Giganții Vărăști. Confruntarea  va avea loc sâmbăta viitoare de la ora 11:00.
Echipa aliniată la startul partidei, de Dunărea Giurgiu, a fost: Olteanu,Vrabie, Pascu, Florescu, Dima, Clinchevici, Mina, Constantin, A. Matache, Asan, Bălțat. Au mai jucat : Slate, Dăianu ,Debrețin, Feraru . Antrenor: prof.Dorian Gîrlea.

(Costel Spînu)