10 din cei 64 de angajați și beneficiari din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice Oncești, se află în carantină

0
299

Vă aducem la cunoștință că Centrul pentru Persoane Vârstnice Oncești din județul Giurgiu se află la ora actuală în carantină, în urma confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 a 6 beneficiari din cei și a 4 angajați din cadrul Centrului.

Din cei 33 de angajați de la Centrul pentru Persoane Vârstnice Oncești, 22 sunt angajați, de asemenea, din cei 31 de beneficiari, 28 sunt vaccinați.

Precizăm că a fost efectuată ancheta epidemiologică ce se impune în astfel de situații, în urma căreia 3 dintre beneficiarii depistați pozitivi și cei 4 angajați au fost plasați în izolare în cadrul Centrului.
Ceilalți 3 beneficiari depistați pozitiv se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.
De asemenea, au fost testați și angajații care nu se aflau la locul de muncă la momentul apariției primului caz pozitiv, iar rezultatele testelor au fost negative.
Miercuri, 02.02.2022, va fi efectuată testarea tuturor beneficiarilor Centrului.
Precizăm că la momentul actual starea de sănătate tuturor persoanelor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul Centrului este bună, acestea aflându-se sub permanentă monitorizare medicală”– comunică Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)