Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Centrul pentru Persoane Vârstnice din Oncești, județul Giurgiu, se află în carantină! 10 persoane sunt infectate cu SARS-CoV-2

Centrul pentru Persoane Vârstnice din Oncești, județul Giurgiu, se află în carantină! 10 persoane sunt infectate cu SARS-CoV-2

0
Centrul pentru Persoane Vârstnice din Oncești, județul Giurgiu, se află  în carantină! 10 persoane sunt infectate cu SARS-CoV-2
An infected patient in quarantine lying in bed in hospital, coronavirus concept.

Conform unui comunicat primit la redacție ni se aduce  la cunoștință faptul că Centrul pentru Persoane Vârstnice Oncești din județul Giurgiu se află la ora actuală în carantină, în urma confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 a 10 persoane, adică 6 beneficiari și a 4 angajați din cadrul Centrului.

În comunicat se mai precizează  că a fost efectuată ancheta epidemiologică ce se impune în astfel de situații, în urma căreia 3 dintre beneficiarii depistați pozitivi și cei 4 angajați au fost plasați în izolare în cadrul Centrului.

Ceilalți 3 beneficiari depistați pozitiv se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

De asemenea, au fost testați și angajații care nu se aflau la locul de muncă la momentul apariției primului caz pozitiv, iar rezultatele testelor au fost negative.

Miercuri, 02.02.2022, va fi efectuată testarea tuturor beneficiarilor Centrului.

Conform aceluiași comunicat, la acest moment starea de sănătate a tuturor persoanelor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul Centrului este bună, acestea aflându-se sub permanentă monitorizare medicală.

( Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °