Ziua de vineri, zi de coșmar pentru cadrele ISU din județul Giurgiu: două accidente rutiere și un incendiu, în doar câteva ore!

0
205

După accidentul rutier ce s-a produs, vineri, 8 septembrie,  după-amiază, pe DN5, între localitațile Remuș și Daia (zona Bibița), pe sensul de mers către Giurgiu în care  au fost implicate un autoturism și un autotren, eveniment încheiat cu o victimă ce a scăpat cu răni ușoare după cum a relatat ieri, și cotidianul nostru, prezent la fața locului, alte două evenimente aveau să pună pe jar cadrele de la ISU Giurgiu.

Al doilea eveniment a fost cel al unui autotren, încărcat cu cereale, care s-a răsturnat în aceeași după-amiază pe DN6.  Incidentul s-a produs pe podul de pe barajul orașului Mihăilești, circulația către capitală fiind mult îngreunată.
Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 35 de ani, conștient și cooperant, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la un spital din capitală.
În urma evenimentului, grâul din remorcă a căzut pe partea carosabilă.
 La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și echipaje de Poliție.
 Al treilea  eveniment  a fost un incendiu violent  ce a izbucnit,  în aceeași zi de vineri  după-amiază, într-o casă din localitatea Cosoba. Când au ajuns acolo, pompierii, incendiul se manifesta în două dintre camere, bucătărie, baie, dar și la acoperișul casei.

Echipajele au acționat astfel încât să protejeze restul casei. Au fost afectate trei dintre încăperi și acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 40 mp și au fost distruse electronice și electrocasnice.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

 (Jurnal)