Un accident rutier în care au fost implicate şapte autovehicule a avut loc în această dimineaţa pe autostrada A1, în zona localităţii Ciorogârla.

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs la km 17, pe sensul de mers spre capitală.

Un autotren, două autoutilitare de transport marfă și patru autoturisme au fost implicate în eveniment.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Elicopterul SMURD, echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere, ambulanțe SMURD și SABIF au acționat imediat pentru a-i ajuta pe toți cei implicați. În total, au fost 12 persoane, printre care și un copil.

Primul echipaj care a ajuns la locul evenimentului a constatat faptul că două persoane erau încarcerate, doar una fiind conștientă. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acestora, astfel încât să poată fi preluate de resursele medicale. Din nefericire, una dintre aceste persoane era decedată…”, informează ISU Giurgiu.

Circulaţia a fost reluată pe Autostrada A1, pe sensul Piteşti către Bucureşti, în urma accidentului produs la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, în care au fost implicate şapte autovehicule.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, poliţiştii au acţionat pentru fluidizare, circulaţiei reluându-se în condiţii normale în jurul orei 11:00.

Din totalul de 12 persoane implicate în accident, şase dintre acestea au refuzat transportul la spital.

(Jurnal)