Zeci de audieri sunt în plină desfășurare, în aceste zile, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Sunt chemați șoferii care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 30/31 octombrie, în intervalul orar în care se bănuiește că s-ar fi produs grozăvia ce a înspăimântat o țară întreagă, au trecut prin zona amintită. 

În general, cei audiați sunt întrebați dacă au avut camere de bord care să stocheze imagini, dar și dacă au observat ceva suspect în acea noapte. 

Surse din anchetă susțin că s-a pierdut, până acum, timp prețios pentru rezolvarea cazului, întrucât procurorii au dat destul de greu dispoziția ridicării tuturor imaginilor de pe camerele CNAIR sau ale benzinăriilor din zonă, pierzându-se șase zile. În tot acest interval, susțin aceleași surse, anchetatorii au putut fi duși pe piste greșite, oferindu-i, astfel, criminalului, zile de libertate. 

Pe de altă parte, sunt căutate, în continuare, persoane dispărute, care să aibă semnalmentele portretului robot realizat de legiști, după reconstrucția facială a fetei arse. 

Reamintim că în noaptea de 30/31 octombrie, un apel la 112 anunța faptul că pe marginea DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, ardea o valiză în care se părea că ar fi fost înghesuit un corp uman. După stingerea incendiului, s-a stabilit că, într-adevăr, în valiză se afla trupul unei femei, ce s-a dovedit a fi o tânără cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani. 

(Jurnal)