Cu puţin timp în urmă, un cititor al publicaţiei noastre ne-a transmis mai multe imagini cu pagubele pe care le-au făcut apele în judeţ, în special prin comunele riverane Neajlovului. O asemenea situaţie este şi în comuna Clejani, unde infiltraţiile, dar şi apa rezultată din topirea zăpezilor, au provocat pagube atât în gospodăriile oamenilor, cât şi pe câmpuri dar, mai ales, pe drumuri.

Două astfel de cazuri au fost înregistrate pe DJ 412B (satul Sterea) şi DJ 411 (Podul Doamnei), ambele localităţi aflate pe raza comunei Clejani.

La vremea respectivă, primarul comunei, Florin Nidelea, ne spunea că, cel puţin groapa căscată de viitură pe DJ 411 reprezintă un real pericol pentru şoferi, din pricina localizării (zona acostamentului) şi a dimensiunii destul de mari.

Contactat telefonic, imediat după primirea imaginilor şi informaţiilor de la primarul din Clejani, directorul Direcţiei Judeţene de Transport, Administrare Drumuri Judeţene şi Control Trafic Giurgiu (DJTADJCT), ing. Marius Olteanu, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Cunoaştem situaţia de la Clejani, dar avem o mică problemă: nu putem interveni decât în situaţii extreme, deoarece drumul DJ 411 este în procedură de licitaţie, şi, dacă am interveni pe acest drum, s-ar putea considera că favorizăm constructorul care ar putea câştiga. Dar, ţinând cont de situaţia de faţă, vom încerca să intervenim şi să remediem, cât putem de repede, problema semnalată de dumneavoastră, astfel încât traficul pe DJ 411 să se desfăşoare fără probleme”.

În cursul zilei de luni, 2 aprilie, primarul Florin Nidelea ne-a declarat că situaţia a fost remediată chiar din ultimele zile ale săptămânii trecute, motiv pentru care  a ţinut ca, prin intermediul publicaţiei noastre, să îi mulţumească directorului DJTADJCT pentru promptitudine.

(Jurnal)