Workshopul INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului, parte din proiectul START INDUSTRY 4.0, va avea loc la Giurgiu în luna martie

0
74

Joi, 7 martie 2019, de la ora 9.30, se va desfășura la Giurgiu, workshopul cu tema INDUSTRY 4.0 – Provocarea momentului, ce face parte dintr-o serie de evenimente interactive dedicate managerilor din companiile cu profil industrial din România. Workshopul oferă acestora o ocazie excelentă de a se întâlni cu specialiști ai celei mai mari companii de training industrial din România, Best Smart Consulting, care vor prezenta strategii de abordare a proiectelor Industry 4.0 și studii de caz bazate pe integrare de solutii Industrial Internet of Things (IIoT).

Vor putea fi descoperite soluții inovative care vor ajuta companiile cu profil industrial să înțeleagă mai bine importanța digitalizării și automatizării proceselor industriale în noul context Industry 4.0.

Workshopul este realizat în cadrul proiectului START INDUSTRY 4.0, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (contract POCU/227/3/8/117624), în valoare de 3.527.897,33 lei din care 3.236.782,79 lei (95%) obținuți prin finanțare nerambursabilă. Scopul proiectului îl reprezintă susținerea companiilor cu profil industrial care au puncte de lucru în regiunile Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia și Vest din România în eforturile de specializare a angajaților pentru Industry 4.0.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate strategii de abordare a proiectelor Industry 4.0 și studii de caz bazate pe integrarea Industry 4.0 și Industrial Internet of Things (IIoT) în activitățile zilnice. De asemenea, vor putea fi descoperite soluții inovative care vor ajuta companiile cu profil industrial să înțeleagă mai bine importanța digitalizării și automatizării proceselor industriale în noul context Industry 4.0. Participarea la acest eveniment, structurat ca un workshop, oferă șansa participanților de a afla direct de la sursă care sunt oportunitățile și provocările noii revoluții industriale și, în plus, oportunitatea ca firma în care lucrează să fie selectată printre cele 16 companii din zona de implementare a proiectului START INDUSTRY 4.0 care vor primi consultanță în dezvoltarea strategiilor și proiectelor Industry 4.0 în mod GRATUIT.

Sunt așteptați să participe la workshop reprezentanți ai companiilor cu profil industrial din zonă: manageri și directori de producție, manageri de calitate, manageri de mentenanță, manageri de logistică, manageri de achiziții, specialiști și ingineri din companii de producție, manageri și directori generali, manageri și directori HR și manageri IT. Participanții trebuie să fie angajați în cadrul unor companii care-și desfășoară activitatea într-unul din domeniile de specializare inteligentă identificate conform SNCDI (turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industria auto și componente, tehnologia informațiilor și telecomunicații, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, biochimie, biofarmaceutică și biotehnologii).

Participarea este gratuită, iar în cazul în care nu sunteti din Giurgiu, transportul este decontat în limita a 150 km. Înscrierile se pot face până pe 6 martie pe pagina următoare: https://workshop.industry40.ro/7-martie-2019-giurgiu/ 

 

Titlul proiectului: START INDUSTRY 4.0

Beneficiarul proiectului: Best Smart Consulting SRL    

Data publicării: februarie 2019

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (contract POCU/227/3/8/117624)

 Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Datele de contact ale beneficiarului proiectului START INDUSTRY 4.0:

BEST SMART CONSULTING SRL

Telefon: 0786 510 189

E-mail: vanzari@bestsmart.ro

Website: www.industry40.ro / www.bestsmart.ro