Shakespeare a ajuns faimos în decembrie anul trecut, când a devenit a doua persoană care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire, potrivit BBC…

Imaginea sa, precum și cea a lui Margaret Keenan, prima femeie din lume care a fost vaccinată, au fost afișate în ziarele și ecranele din întreaga lume, spre deliciul lui Bill, așa cum era cunoscut de apropriați.

William Shakespeare a murit la același spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are nicio legătura cu vaccinul.

Un militant pe tot parcursul vieții

Consilierul local Jayne Innes, care a lucrat alături de Shakespeare la Partidul Muncitoresc din Coventry, a declarat: „Era un om atât de minunat, unul care avea un angajament real de a-și îmbunătăți zona”.

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieții, așa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a adăugat Jayne Innes.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrat la nivel global.

(Jurnal)