Vineri, 7 iulie, la Giurgiu, are loc Gala de Excelență în Educație. Câte cadre didactice vor fi premiate…

0
1724

Vineri, 7 iulie, ora 15,00. în sala mare a Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu va avea loc decernarea premiilor în cadrul Galei de Excelență în Educație. 

Un eveniment special dedicat performanțelor obținute în domeniul Educației din județul Giurgiu, ajuns la a patra sa ediție. Un prilej de a recunoaște și de a evidenția contribuțiile elevilor, profesorilor, instituțiilor de învățământ și tuturor celor implicați în promovarea excelenței în Educație.

În cadrul acestui eveniment Consiliul Județean Giurgiu va premia un număr de 249  cadre didactice cu rezultate deosebite. Valoarea totală a premiilor oferite se ridică la 142.000 lei.

Este un moment potrivit pentru recompensarea celor ce au reușit să pregătească și să obțină, prin intermediul elevilor, rezultate excelente la competiții sportive, concursuri de artă sau olimpiade școlare, faze județene sau naționale, într-un an în care, datorită unui plan managerial bine conceput, implementat de către  Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, respectiv de inspectorul general, prof. Ion Ghimpețeanu, județul Giurgiu nu a mai ocupat anul acesta unul din ultimele  locuri din țară, așa cum s-a întâmplat până acum, atât la Evaluarea Națională cât și la Examenul de Bacalaureat.

(Jurnal)

foto : Arhivă 2022