Locuinţa din Bolintin Vale a senatorului Niculae Badalau a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoţi.

”Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spune Bădălău.

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că locuinţa sa a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

”A fost sparta locuinta mea. Nu pot sa dau mai multe detalii acum, este Politia aici. Eram toti acasa, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Pe de alta parte, senatorul social-democrat a spus că nu ţinea bani în locuinţă. Potrivit acestuia, Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Ioana Sârbu, a declarat că sesizarea în privinţa spargerii locuinţei a venit sâmbătă la ora 9.17 şi a fost făcută de către o femeie din oraşul Bolintin Vale. ”Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea identificării autorilor”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Din primele informaţii, se pare că din locuinţă au dispărut mai multe bijuterii şi pistolul senatorului Niculae Bădălău, aflat în sufrageria casei. Mai mult, din declaraţiile de până acum, camerele de supraveghere nu au funcţionat în noaptea trecută, ele fiind oprite chiar de către proprietarul vilei.

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)