Viitorul copiilor giurgiuveni, o prioritate pentru Consiliul Județean Giurgiu

0
379

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, împreună cu vicepreședinte al Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, au participat vineri, 11 martie a.c. la o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri giurgiuvean. Întâlnirea a fost găzduită de doamna director al Colegiului Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu, Ana-Maria Ferăstrău, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu fiind reprezentat de doamna Florentina Găină.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu a ținut să puncteze faptul că mediul de afaceri este unul dintre partenerii importanți în acest proiect. Președintele a subliniat că acest proiect vine în sprijinul elevilor care încearcă să își găsească drumul către un viitor bun.

Doamna vicepreședinte a Consiliului Județean Giurgiu a punctat faptul că perioada care urmează nu va fi lipsită de provocări și a reiterat importanța colaborării dintre autorități și mediul de afaceri menționând și faptul că unul din grupurile țintă ale acestui proiect este reprezentat și de copiii instituționalizați aflați azi în grija Consiliului Județean, astfel oferindu-li-se o cale sănătoasă pentru continuarea drumului în viață.

Consiliul Județean Giurgiu mulțumește tuturor partenerilor din mediul privat și Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu pentru sprijinul și implicarea manifestate pentru acest proiect care vine să pună încă o cărămidă la dezvoltarea județului nostru”, comunică reprezentantul Consiliului Județean Giurgiu.

(Jurnal)