Victoria Adunații Copăceni pregătită de Petrișor Păunescu a devenit campioana județului Giurgiu la fotbal, după ce a învins-o pe SCM Dunărea 2020 Giurgiu cu scorul de 1-1, 15-14 după lovituri de departajare, sâmbătă la prânz, în finala desfăşurată la Giurgiu, pe Stadionul Astra.

Cel mai râvnit titlu al fotbalului județean, care anul trecut revenise tot echipei din Adunații Copăceni, intră pentru a doua oară în palmaresul acesteia. Mediatizarea acestui eveniment a dat roade și peste 200 de spectatori au asistat la partida disputată ieri la prânz.

Pentru formația de pe malul Dunării a punctat Peiu, în minutul 42, în timp ce pentru Victoria a marcat I. Marin, în minutul 37.

Victoria Adunații Copăceni și-a manifestat intenția de a promova în Liga a III-a. Misiunea nu va fi una ușoară, Victoria urmând să joace cu CS Păulești, campioana din Prahova.

SCM Dunărea Giurgiu – Victoria Adunaţii Copăceni 1-1, 14-15 după lovituri de departajare.

Au marcat: Peiu 42 / I. Marin 13

Au transformat de la 11 metri: Matache (2), Blaga (2), Ghiţă (2), F. Dumitru (2), Bălţat, Clinchevici, N. Bucă, Pascu, Asan, O. Stanciu, pentru Dunărea.

Pentru Adunații Copăceni au marcat: Tănase (2), Ciupitu (2), Costin (2), I. Marin (2), D. Stanciu (2), Ionică, M. Toreţoiu, Frunză, Păun, Duţă.

Au ratat de la 11 metri: A. Popescu, Bălţat de la Dunărea și I. Andrei de la Victoria Adunații Copăceni.

DUNĂREA: O. Stanciu – Bălţat, Pascu, Ghiţă, Clinchevici – Popescu, Asan, Matache – Florescu, Peiu, Blaga.

Antrenor: Dorian GÎRLEA

Au mai evoluat: N. Bucă şi F. Dumitru

VICTORIA: Duţă – Păun, Ionică, M. Toreţoiu, D. Stanciu – Tudoroiu, Tănase, Ciupitu – I. Marin, Costin, Frunză.

Antrenor: Petrişor PĂUNESCU

A mai evoluat: I. Andrei

A arbitrat fără probleme cel mai bun arbitru al județului, Adrian Burcea.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)