Veşti bune pentru micuţul Luca!

0
164

Pe contul sãu personal de Facebook, deputatul social-democrat Elena Dinu anunţa faptul cã , la spectacolul umanitar organizat de TSD Giurgiu, s-a strâns aproape toatã suma de care are nevoie micuţul Luca, un bãieţel, în vârstã de 7 ani, diagnosticat cu rahitism hipofosfatemic, pentru douã operaţii la Spitalul Ponderas.

“Cu mare bucurie m-am uitat în jurul meu, vãzând câţi oameni s-au strâns, asearã, la Teatrul „Tudor Vianu” din municipiu. Cred în umanitate, în dorinţa de a te face de folos şi de a-i ajuta pe ceilalţi, iar acea searã specialã a arãtat cã ele existã!

ªi mai cred cã este un lucru extraordinar cã un copil, de 7 ani, şi suferinţa lui au avut puterea de a ne înmuia inimile şi de a ne face sã fim acolo!

La fel de minunat este cã iniţiativa acestui spectacol umanitar a venit din partea unor tineri, deoarece bunãtatea, altruismul, grija faţã de semenii se învaţã, se obţin atât prin educaţie, dar mai ales prin puterea exemplului. De la simplul gest de a oferi haine, mâncare sau alt gen de ajutor unor persoane aflate în necesitate, pânã la organizarea sau susţinerea de acţiuni de caritate mai ample, fiecare gest are importanţa sa.

Cu cât este mai mare implicarea fiecãruia, cu atât cresc şansele ca problemele celor pe care îi ajutãm sã se rezolve, iar tinerii social democraţi au fost prezenţi la toate acţiunile umanitare întreprinse de organizaţia noastrã.

Vã felicit pe toţi, organizatori, participanţi, spectatori, pentru inima voastrã generoasã şi gândurile bune care v-au adus aici! Sã ne rugãm bunului Dumnezeu sã-i dea sãnãtate micuţului Luca, iar gestul tuturor din aceastã searã sã fie începutul unei vieţi normale pentru el şi sã umple de bucurie inimile pãrinţilor lui!”, a mai scris Elena Dinu.

(Jurnal)

Foto: FACEBOOK