Deşi fiul fostului selecţioner , Puiu Iordănescu, a reuşit să ducă în play-off o echipă care, la începutul sezonului, părea a fi una fără perspective, de play-out, iată că munca sa n-a fost însă apreciată de conducere.

Sunt oameni de fotbal care susţin că dacă în România există un patron mai rău decât Gigi Becali, atunci acela e Ioan Niculae, procuratorul Astrei Giurgi !

Dacă finanţatorul de la FCSB măcar plăteşte cele mai mari salarii din Liga I şi aduce jucători pe bandă, la Giurgiu, Niculae a instaurat un regim care combină „foamea“ cu teroarea!

Până şi Marius Şumudică, omul care a făcut un miracol şi a câştigat titlul cu Astra, a fost chinuit cât a lucrat la Giurgiu. Acum, succesorul lui Şumi, Edward Iordănescu, a devenit şi el victima tiranului de la Astra.

Tehnicianul de 39 de ani a preluat o formaţie de la care au plecat mai toţi jucătorii de valoare. Chiar şi aşa, Iordănescu a dus Astra în play-off, dar drept mulţumire, după două runde, i s-a arătat uşa. Ce-i drept, echipa a început play-off-ul cu două înfrângeri, 0-1 cu CSU Craiova şi 0-2 cu Viitorul.

După ultimul eşec, Niculae a  a lăsat de înţeles că zilele lui Iordănescu la Giurgiu sunt numărate. Zilele acestea plecarea antrenorului s-a oficializat printr-un comunicat în care se precizează : În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra.

Ăsta să fie oare ultimul cuvânt…?

(Jurnal)