Două persoane au fost reținute de poliţiştii giurgiuveni, după ce au sustras din apartamentul unei bătrâne suma de 7.000 de lei profitând de neatenția acesteia…

Luni, 26 martie , în jurul orei 12.30 poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de o femeie de 86 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi i-au sustras o anumită sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la domiciliul  bătrânei s-au prezentat două femei, care sub pretextul că sunt  reprezentante ale unei societăţii comerciale şi oferă, gratuit, produse , persoanelor în vârstă, au intrat în apartament şi profitând de neatenţia acesteia  i-au furat  suma de 7.000 de lei.

Dup mai multe căutări, poliţiştii giurgiuveni le-au identificat pe hoaţe  în oraşul Sibiu, unde probabil se aflau cu acelaşi scop, acela de a înşela…. Una dintre ele , are 41 de ani, este din municipiul Galaţi , în timp ce cealaltă are 28 de ani şi este din municipiul Brăila.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal celor două,  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea  s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore a acestora  şi au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

(Jurnal)