Şase persoane bănuite că au fost implicate luni, 2 aprilie,  într-un scandal în care s-au folosit și arme de foc au fost reținute de polițiştii giurgiuveni.

Luni, 2 aprilie , în jurul orei 10.30 poliţiştii au fost sesizaţi  prin Sistemul Naţional de Apeluri de Urgenţă 112, că în comuna Clejani, judeţul Giurgiu, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Poliţiştii au intervenit şi au restabilit climatul de ordine şi linişte publică, stabilind că în conflict au fost implicate două familii din localitatea Clejani, iar în timpul altercaţiei s-a folosit o arma cu alice, fiind rănite mai multe persoane care au fost prezentate spre examinare la medicul legist.

Mai multe persoane au fost conduse la audieri, iar de la faţa locului au fost ridicate tuburi de cartușe cu alice şi un autoturism folosit de persoane bănuite  că au participat la conflict.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Bolintin Vale pentru săvârşirea infracţiunilor  de încăierare,  tulburarea ordinii si liniştii publice, nerespectarea regimului armelor si muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

În urma audierilor au fost reţinute şase persoane urmând sa fie prezentaţi  la Judecătoria Bolintin Vale pentru luarea de măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţii infracţionale iar pe raza localităţii Clejani s-a instituit un dispozitiv de menţinere a ordinii publice, care desfășoară activităţii în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestării de natură a perturba liniştea cetăţenilor.