Zilele trecute sesizând o discuție între două vânzătoare ale unui magazin de haine din Municipiu, în care acestea acuzau gestul total mitocănesc  al unor cliente, ne-am băgat în vorbă dorind, curioși, să aflăm despre ce este vorba.

Cele două angajate ale magazinului ne-au arătat o mulțime de pulovere, cămăși, bluze pătate de ruj, de farduri, de creme de față sau de corp, ba chiar de balsamuri de păr, pete vizibile ce proveneau de pe fața, gâtul sau corpul cumpărătoarelor.

După cum am aflat de la ele, multe din ”doamnele” (??) care probează piese vestimentare, exagerând cu machiajul sau cele care folosesc creme sau loțiuni de proastă calitate, lasă urme grosolane pe haine, făcând aproape imposibilă vânzarea ulterioară a acestor produse. O marfă pierdută de gestionarii magazinelor, care nu pot spăla aceste produse!

Ba mai mult decât atât ,  tot mai multe cliente  solicită  să probeze chiar și lenjeria intimă, care – așa cum știm – trebuie să păstreze anumite condiții de igienă.

Așa că fetelor, doamnelor, domnișoarelor aveți grijă când plecați de acasă și doriți să intrați într-un magazin de haine, ce loțiuni folosiți pentru a nu fi nevoite și alte cumpărătoare să împartă cu dvs. fardul cu care v-ați machiat și nici să plece acasă cu o bluză pe care v-ați lăsat smacurile, groso-modo…! Să dăm dovadă de un strop, măcar, de educație!

Jurnal