Urcați la volan, fără dreptul de a conduce!

0
145

Tot mai des, o serie de persoane urcă la volanul autoturismului fără a poseda permis sau cu el suspendat mizaând pe faptul că nu vor fi prinse de către agenții de circulație, însă nepunându-și întrebarea la ce riscuri se expun atât ei cât și pe cei aflați în trafic…

Așa se face că la data de 5 septembrie, ora 20.07, polițiștii giurgiuveni au depistat, pe D.N.5, în localitatea Daia, județul Giurgiu, un bărbat, de 69 de ani, din localitatea Voluntari, județul Ilfov în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Acestuia i-a  fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 În aceeași zi de 5 septembrie, două ore mai târziu (ora 22.20), polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitatea Daia, județul Giurgiu, în timp ce conducea, pe strada Cireșului, din localitatea Plopșoru, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii continuă acum cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)

Sursa: IPJ Giurgiu