Deputat PNL, Alexandru Andrei: ”Un nou contract, ce are ca scop îmbunătățirea vieții giurgiuvenilor din comuna DAIA, a fost semnat la sediul Ministerului Dezvoltării!”

0
144

”Un nou contract ce are ca scop îmbunătățirea vieții giurgiuvenilor  a fost semnat  la sediul Ministerului Dezvoltării” – precizează Deputatul liberal, Alexandru Andrei.

De această dată, beneficiar este comuna Daia, primarul Florin Șerban semnând, alături de ministrul Adrian Veștea, contractul pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din comună. Valoarea lucrărilor ce vor fi executate în cadrul acestui contract este de 17,5 milioane de lei, bani asigurați prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.
Împreună cu colegii mei parlamentari PNL de Giurgiu, Gabriela Horga și Toma Petcu, am fost alături de primarul Florin Șerban la semnarea contractului.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, aduce în localitățile județului Giurgiu 1,1 miliarde de lei pentru investiții în sisteme de alimentare cu apă, canalizare și drumuri ” – a mai declarat Deputatul PNL, Alexandru Andrei.