Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România a dispus joi, închiderea tuturor firmelor sale la băncile austriece!

0
708

Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din vestul ţării, care este şi unul dintre cei mai importanţi fermieri din România, arădeanul Dimitrie Muscă, a dispus, joi după-amiază, închiderea tuturor conturilor firmelor sale la băncile austriece, ca semn de protest faţă de poziţia Austriei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen.

Dimitrie Muscă a declarat, pentru Agerpres, că la scurt timp după ce Austria a votat împotriva aderării României, a dispus angajaţilor firmelor sale să închidă conturile la băncile austriece.

El și-a propus ca pe viitor să nu  mai cumpere motorină de provenienţă austriacă pentru campaniile agricole, în condiţiile în care foloseşte anual până la 1.500 de tone de motorină!

 Eu cred că românii trebuie să fie acum uniţi şi să facă la fel. Nu vreau să mai lucrez în veci cu băncile austriece – a mai spus  omul de afaceri.

El i-a îndemnat totodată pe concetățenii săi  „să nu-şi mai cheltuie banii pe produse austriece sau pe excursii în această ţară”.

Nu e drept ca o Europă întreagă să te susţină şi doar Austria să se opună fără motiv. Toţi românii ar trebui să fie uniţi acum… şi să arătăm asta şi Austriei”, a transmis omul de afaceri.

Dimitrie Muscă este unul dintre cei mai mari fermieri din vestul României . El   conduce totodată Combinatul Agroindustrial Curtici.

(Jurnal)