FOTO 1: Așa arăta trotuarul la început, cu trotuarul ocupat de ambalaje…

                                  FOTO 2: Așa arată acum, după intervenția Poliției locale. 

      Printr-un comunicat, Poliția Locală ne informează că a sancționat un PFA  I.E. din Municipiu,  pentru depozitarea de ambalaje într-o împrejmuire construită din plasă de sârmă, inestetică și care obtura traficul pietonal, în Str. Tineretului, adiacent blocului de locuințe 64, lângă Piața volantă.

Conform H.C.L.M. nr.229/2021, art.13, alin(9), lit.e. PFA-ul a fost amendat cu suma  de 400 lei și s-a dispus masura complementară de aducere a terenului la starea sa inițială.  În acest mod trotuarul a fost redat traficului pietonal .

 Cu această ocazie conducerera Direcției de Poliție Giurgiu, face un apel, prin intermediul cotidianului nostru,  la cetățenii municipiului, să respecte normele de conviețuire socială, precum și normele legale care interzic depozitarea tuturor materialelor dar mai ales a deșeurilor de orice natură, pe domeniul public, în locuri neautorizate.

Polițiștii locali îi îndeamnă pe cetățeni ca atunci când  vor să scape de deșeuri sau obiecte voluminoase (obiecte de uz casnic: frigidere aragaze etc., mobilier vechi) să apeleze cu încredere, la operatorul local de salubritate ”Rosal”.

 Ei îi roagă totodată pe  cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

(Jurnal)

 

Direcția Poliției Locale