Un tânăr de 21 ani din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe, fiind bănuit că ar fi rănit două persoane în cadrul unui conflict.

La data de 15 august, ora 21:55, Poliția orașului Bolintin-Vale a fost sesizată de către o femeie din aceeași localitate, cu privire la faptul că pe strada Agricultori are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au aplanat conflictul, constatând faptul că, urmare a evenimentului produs, a rezultat rănirea a două persoane, respectiv un bărbat de 47 de ani din orașul Bolintin-Vale, care a fost înjunghiat în zona toracică și transportat la spital cu ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale și o femeie de 30 ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana,  ca fiind un tânăr de 21 de ani, din orașul Bolintin-Vale ( județul Giurgiu), care, pe timpul desfășurării incidentului, ar fi rănit cele două persoane.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe.

La data de 17 august a.c., tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, la data de 18 august a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.