În noaptea de 19/20.10.2020, în jurul orei 22.30, efective ale Serviciului Poliție Transporturi Giurgiu  aflate în serviciul de patrulare pe raza comunei Mihai Bravu,  zona din proximitatea infrastructurii feroviare, au depistat în trafic pe C. C. 21 de ani din sat Pietrele, comuna Băneasa, care se deplasa pe DJ 413 cu un autoturism.

Cu ocazia legitimării și controlului  autovehiculului, în portbagaj au fost depistați  circa 160 l  de motorină.
Fiind întrebat asupra provenienței bunurilor, numitul C. C. inițial  a declarat că a achiziționat motorina de la o stație de carburant, însă când i s a solicitat bonul fiscal sau altă dovadă, a declarat că a intrat în posesia  combustibilului  de la locul de muncă, din comuna Stoenești, unde lucrează pe un tractor, fără a  fi de acord să comunice  cu exactitate numele societății unde își desfășoară activitatea.

„S-a procedat la conducerea acestuia la sediul SJPT GR pentru continuarea cercetărilor, după ce autovehiculul și marfa au fost fixate criminalistic prin fotografiere.
Cu ocazia  cercetării  s-a stabilit faptul că autorul, în calitate de tractorist  la o societate comerciala operator agricol, în intervalul  14-19.10, în mod continuat,  a sustras din  utilaj, în scopul însușirii pe nedrept  pentru folosință la utilajul personal cantitatea respectiva de carburant.
În cauza s a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infractiunii prev de art. 228 alin 1 Cp, cu aplic art 35 alin. 1 C pen., fiind dispusa  și efectuarea în continuare a urmăririi penale.
Cercetările  se efectuează cu autorul în stare de  libertate.”, se arată într-un comunicat al polițiștilor de la transporturi.