Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior de poliţişti

0
786

Tânărul împuşcat în picior face parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe ce au comis infracțiuni și la Giurgiu.

Tânărul de 21 de ani împuşcat în picior de poliţiştii din Ilfov face parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe, cu infracţiuni comise în mai multe judeţe.

”Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiţi de savârşirea mai multor infracţiuni de furt, în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum  şi în municipiul Bucureşti”, au  transmis poliţiştii din Ilfov care continuă cercetările.

Poliţiştii din Ilfov au tras, marţi seară,  mai multe focuri de armă, în plan vertical şi orizontal, pentru prinderea a trei tineri care se aflau într-o maşină ce nu a oprit la semnalele patrulei. Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20.45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Potrivit acestora, după efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

”Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească”, au mai transmis poliţiştii.

(Jurnal)