Liga 1, etapa a 24-a:CFR Cluj-Astra Giurgiu

0
268
Antrenorul Astrei speră ca echipa pe care o pregătește să obțină cel puțin un punct, în partida de sâmbătă, de la Cluj, de la ora 20:00,în meciul trei al  rundei a 24-a a Ligii I. Disputa este extrem de importantă pentru ambele formații angrenate în lupta pentru grupa de elită.
Feroviarii, locul 1, cu 47 de puncte, primesc replica ocupantei locului 4, cu 35 de puncte.Clujenii sunt deja calificați, și nu mai joacă decât pentru mărirea bagajului de puncte cu care vor intra în play-off. În schimb, giurgiuvenii  sunt siguri de play-off dacă obțin trei puncte din cele trei meciuri pe care le mai au de disputat în sezonul regulat.
 Astra  a plecat la Cluj fără fundașul central Mike Cestor și atacantul Zoua Dougari, ambii acumulând câte 4 avertismente și, implicit, bifând o rundă în afara competiției. Vor reintra însă Bejan și Radunovic, cu speranța că seria pozitivă, cu 7 partide consecutive fără înfrângere pentru Astra va continua!
În tur echipa ardeleană a plecat de pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu cu toate punctele, după ce au învins echipa noastră cu scorul de  2-1. 
La final să mai precizăm că CFR Cluj și Astra Giurgiu s-au întâlnit de 23 de ori în meciuri oficiale.De 3 ori a câștigat clubul giurgiuvean, alte 7 meciuri s-au terminat la egalitate, iar clujenii s-au impus de 13 ori.