Un pompier din Dâmbovița a ales să vină la Giurgiu, din județul Dâmbovița, dispus să salveze oameni aflați în situații extreme!

0
454

Un tânăr de numai 20 de ani, Dan Mateescu, născut în județul Dâmbovița, a preferat să vină în colectivul pompierilor din ISU Giurgiu, în detrimentul localității în care s-a născut și a copilărit. 

După ce a absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”, destinul  l-a adus pe Dan în nordul județului Giurgiu.
Dan Mateescu, a găsit – după cum mărturisește – în Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal, unde a fost repartizat,  familia pe care și-o dorea. Un colectiv în care s-a  integrat repede și care ,  suntem siguri că îi va acorda tot sprijinul necesar, mai ales acum, la început de drum în această carieră grea, extrem de periculoasă.
Deși este la o vârstă fragedă Dan este deja maistru militar, clasa a IV-a și în același timp șef de garaj.
După cum este notat în postarea din facebook, a celor de la ISU Giurgiu, de acum înainte  el va prelua o activitate foarte importantă, aceea de a pregăti  autospecialele de intervenții, la orice oră din zi și din noapte.
Dan Mateescu este, iată,  numele unui tânăr care a avut curajul de a pleca de acasă, într-un loc necunoscut lui, dispus să ajute în orice moment, oamenii aflați în situații extreme.
La rândul nostru îi urăm o carieră de excepție  în echipa ISU GIURGIU!”

Sursa : ISU Giurgiu facebook