Cum arată drumul spre casă, cu autoturismul, al unor giurgiuveni, ”mulțumită” unei minți luminate din Poliția Rutieră Giurgiu! (VIDEO + FOTO))

0
959

După ce o minte luminată – de ”șef” – din Poliția Rutieră Giurgiu  a trasat o linie continuă pe aproape toată lungimea șoselei București, împărțind o bună bucată din oraș în două, pretextând că în acest fel se vor diminua accidentele de circulație, giurgiuvenii s-au trezit că sunt nevoiți ca, ZI DE ZI, să trăiască un adevărat coșmar!

De multe ori ei sunt nevoiți să aleagă trasee din cele mai ciudate pentru a nu fi nevoiți să ruleze până la ieșirea din oraș, pentru a trece de partea cealaltă a liniei continue.

Înjurăturile și blestemele nu prididesc din partea taximetriștilor care se văd nevoiți să ocolească, în fiecare cursă, kilometri întregi, încărcând astfel nota de plată a clienților. Același lucru se întâmplă și cu șoferii autovehiculelor încărcate cu marfă, ce sunt nevoiți să aleagă trasee riscante pentru a ajunge la  destinație.

Spre exemplificare vă prezentăm traseul zilnic al unor giurgiuveni ce locuiesc în zona cofetăriei ”Poveste Dulce” , de pe șoseaua București  atunci când  vin dinspre intrarea în Municipiu (imagini transmise redacției noasrre  pentru a fi difuzate).

Un traseu plin de gropi, pe care societatea locală care se ocupă de renedierea  lor,  mai vine din când în când cu un camion, aruncă 3-4 lopeți de pietriș sau pământ,  care să reziste până la următoarea ploaie și cam atât. Și asta în ciuda faptului că cetățenii din zonă au făcut adrese încă de acum doi ani, în care au solicitat  repararea  acestei porțiuni prin care numai avioane și submarine nu trec, în rest , orice fel de autovehicul, spre exasperarea celor ce vor să parcheze în locurile plătite acestui scop.

Priviți imaginile alăturate (VIDEO) și minunați-vă ce traseu de infarct au de parcurs locatarii zonei. Și ăsta este doar unul din multe alte astfel de rute obligatorii, prin grija tembelă a unei minți luminate ” de la Rutier”!

(City Zen)