Un poliţist de frontieră a refuzat mita oferită de un cetăţean din Călăraşi! Ce facilitate dorea mituitorul…?dorea

1
975
Unul din cei patru cetateni prinsi la granita arata, marti 24 ianuarie 2006, politistilor de frontiera, locul in care a ascuns valuta. Autoritatile de frontiera de la vama Giurgiu au confiscat, duminica seara, suma in valuta totalizind mai mult de 200.000 de euro, descoperita asupra a patru cetateni care incercau sa iasa din Romania.

 

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)– Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman au fost sesizaţi în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie , în jurul orei 01:30, de către un agent de poliţie din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (S.P.F.) Zimnicea, cu privire la intenţia unei persoane de a-i oferi suma de 100 euro pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu.

Imediat a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, astfel încât în cursul dimineţii de astăzi, 1 februarie a.c., a fost realizată acţiunea de prindere în flagrant a unui bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce oferea suma de 100 euro poliţistului de frontieră pentru ca acesta să-l lase să treacă frontiera, deşi pentru unul dintre copiii pe care îi însoţea nu deţinea documentele necesare, respectiv împuternicire notarială din partea ambilor părinţi.

În această cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. […]   Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)– Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman au fost sesizaţi în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie , în jurul orei 01:30, de către un agent de poliţie din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (S.P.F.) Zimnicea, cu privire la intenţia unei persoane de a-i oferi suma de 100 euro pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu. Imediat a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, astfel încât în cursul dimineţii de astăzi, 1 februarie a.c., a fost realizată acţiunea de prindere în flagrant a unui bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce oferea suma de 100 euro poliţistului de frontieră pentru ca acesta să-l lase să treacă frontiera, deşi pentru unul dintre copiii pe care îi însoţea nu deţinea documentele necesare, respectiv împuternicire notarială din partea ambilor părinţi. În această cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. (Jurnal) Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Un poliţist de frontieră a refuzat mita oferită de un cetăţean din Călăraşi! Ce facilitate d… […]