Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul ca începând cu data de 1 februarie , pe teritoriul Bulgariei, formalităţile de frontieră se vor desfăşura în noul terminal al Punctului de Trecere al Frontierei Ruse-Giurgiu, zona Iztok.

Noul terminal funcţionează în regim permanent pentru traficul internaţional de persoane, precum şi pentru traficul internaţional de mărfuri, având  disponibile 10 benzi de lucru, 4 destinate controlului pentru autoturisme și 6 destinate controlului autovehiculelor de mare tonaj, unde vor fi efectuate formalităţile de frontiera la ieşirea din România, respectiv intrare în Bulgaria.

Controlul de frontieră în P.T.F. Giurgiu se realizează în comun de către autorităţile celor două state, iar poliţiştii de frontieră români şi bulgari vor depune toate eforturile astfel încât formalităţile de frontieră să se realizeze cu operativitate, cu timpi de aşteptare cât mai reduşi , dar în acelaşi timp cu respectarea reglementărilor comunitare.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. […] Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul ca începând cu data de 1 februarie , pe teritoriul Bulgariei, formalităţile de frontieră se vor desfăşura în noul terminal al Punctului de Trecere al Frontierei Ruse-Giurgiu, zona Iztok. Noul terminal funcţionează în regim permanent pentru traficul internaţional de persoane, precum şi pentru traficul internaţional de mărfuri, având  disponibile 10 benzi de lucru, 4 destinate controlului pentru autoturisme și 6 destinate controlului autovehiculelor de mare tonaj, unde vor fi efectuate formalităţile de frontiera la ieşirea din România, respectiv intrare în Bulgaria. Controlul de frontieră în P.T.F. Giurgiu se realizează în comun de către autorităţile celor două state, iar poliţiştii de frontieră români şi bulgari vor depune toate eforturile astfel încât formalităţile de frontieră să se realizeze cu operativitate, cu timpi de aşteptare cât mai reduşi , dar în acelaşi timp cu respectarea reglementărilor comunitare. (Jurnal) Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Terminal nou deschis pe teritoriul Bulgariei, în Punctul de Frontieră Giurgiu – Ruse […]