Un nou proiect câștigător pentru Primăria comunei Frătești

0
562

Un nou proiect câștigător pentru primarul comunei Frătești, Gabriel Pană, o nouă sumă de bani importantă care ajunge în comuna giurgiuveană în urma finanțării proiectului depus pentru sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.

Printre cele patru comune din județul Giurgiu care au depus în cursul anului trecut proiecte pentru sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public și care va primi finanțare, se numără și Primăria comunei Frătești.

Aceasta va primi cea mai mare sumă dintre cele patru proiecte finanțate, proiectul având o valoare eligibilă de 2.260 816,80 lei, fiind finanțat în procent de 88,46%, adică 2.000.000 de lei.

Astfel, munca depusă în primii doi ani de mandat începe să producă rezultate, căci în ultima perioadă de timp Primăria Frătești a mai primit finanțare pentru construirea de piste de biciclete pe strada principală din localitatea Frătești și realizarea a două stații de încărcare a automobilelor electrice.

Tot în cadrul PNRR, a fost aprobat și proiectul „MODERNIZAREA ȘI DEZVOLTAREA SISTEMULUI DE TRANSPORT PUBLIC IN GIURGIU ȘI ZONA SA METROPOLITANĂ PRIN ACHIZIȚIA DE AUTOBUZE ȘI MICROBUZE ELECTRICE” în care Primăria Frătești este partener alături de Primăria municipiului Giurgiu.

Ce ne rămâne de făcut decât să felicităm echipa primarului Gabriel Pană care a depus proiecte de dezvoltare și modernizare a comunei și care ușor, ușor, odată aprobate, vor transforma localitățile arondate în localități europene.

Nu trebuie uitat că în urmă cu puțin timp a început și turnarea primilor metri de asfalt în acestă comună, rămasă printre ultimele neasfaltate din județul Giurgiu.

(Jurnal)